Kde : | V malé zasedačce OSSZ v Ústí nad Orlicí, Smetanova 43. |
Kdy : | Ve čtvrtek 31. května 2018 od 9.00 do 13.00 hodin. |
Lektor : | Mgr. JAKUB HAVEL, VEDOUCÍ ODDDĚLENÍ HYGIENY VÝŽIVY A PŘEDMĚTŮ BĚŽNÉHO UŽÍVÁNÍ KHS PARDUBICKÉHO KRAJE, PRACOVIŠTĚ ÚSTÍ NAD ORLICÍ |
Obsah : | * NOVINKY v legislativě – Zákon č. 65/2017 o ochraně zdraví před škodlivými účinky
návykových látek, novela zákona č. 166/1999Sb., o veterinární péči (veterinární zákon) * Evropské a národní předpisy pro hygienu veřejného stravování - restaurace, hotely, penziony, jídelny, aj. * Zásady správné výrobní a hygienické praxe ve stravovacích službách. * Nejvýznamnější alimentární nákazy a jak jim předcházet. * Systém HACCP, jeho aplikace v provozovnách poskytujících stravovací služby a možná zjednodušení. * Nejčastější závady v provozovnách veřejného stravování. * Poznatky z výkonu státního zdravotního dozoru ve stravovacích službách. * Diskuse. |
Cena : | 950,- Kč |
- Pro držitele karty VIP sleva 50,- Kč z ceny semináře.
- Jsme plátci DPH. - Pokud budete platit převodem, tak proveďte úhradu na účet: 1320815369/0800, v.s.310518. | |
seminář již proběhl | |
zpět na seznam seminářů |