Kde : | V malé zasedačce OSSZ v Ústí nad Orlicí, Smetanova 43. |
Kdy : | Ve čtvrtek 19. května 2016 od 9.00 do 13.00 hodin. |
Lektor : | Mgr. JAKUB HAVEL, VEDOUCÍ ODDDĚLENÍ HYGIENY VÝŽIVY KHS PARDUBICKÉHO KRAJE, PRACOVIŠTĚ ÚSTÍ NAD ORLICÍ |
Obsah : | * Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací
o potravinách spotřebitelům – povinnost informovat spotřebitele o obsahu alergenů v pokrmech a potravinách, možnosti řešení, potravinové alergie a intolerance . * Novela zákona č. 110/1997 Sb. o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů – změna kompetencí dozorových orgánů. * Zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů, pro rok 2015 – INFORMACE O NOVELE. * Předpisy pro hygienu veřejného stravování - restaurace, hotely, penziony, jídelny, aj. * Zásady správné výrobní hygienické praxe ve stravovacích službách. * Systém HACCP, jeho aplikace v provozovnách poskytujících stravovací služby a možná zjednodušení. * Vyhláška č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, ve znění vyhlášky č. 602/2006 Sb. a následných doplnění a změn. * Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 178/2002 ze dne 28. ledna 2002, kterým se stanoví obecné zásady a požadavky potravinového práva. * Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29.dubna 2004 o hygieně potravin. * Kodex hygienických pravidel pro předvařené a vařené potraviny ve veřejném stravování (CACA/RCP 39-1993). * Nejčastější závady v provozovnách veřejného stravování. * Diskuse. |
Cena : | 950,- Kč |
- Pro držitele karty VIP sleva 50,- Kč z ceny semináře.
- Jsme plátci DPH. - Pokud budete platit převodem, tak proveďte úhradu na účet: 1320815369/0800, v. s. 190516. | |
seminář již proběhl | |
zpět na seznam seminářů |